DIVERTIT

FÀCIL

PEDAGÒGIC

Una iniciativa pionera d'Educació Ambiental per al teu Centre Educatiu que t'encantarà!


Hem dissenyat una activitat ideal per als Centres Educatius:
IDEES CLAU:
  • 1 hora i 30 min. Durada adaptable a les necessitats del Centre
  • Tots els materials per a fer les boles inclosos
  • Eficient, divertit i fàcil
  • Educació i sensibilització ambiental. Sostenibilitat aplicada

Elaborarem de manera conjunta les boles Diverango: una combinació única de llavors autòctones, argila i d'altres elements que assegura de manera ecològica i sostenible la germinació i creixement de les llavors amb el mínim d'esforç i de manteniment. Ja sigui al pati de l'escola, en tests a casa, al jardí o a la Natura.

Degut a la combinació científica de llavors i elements (adaptable a cada centre) l'eficiència està assegurada.

No calen eines ni enterrar les boles.


Només SEMBRAR, REGAR I GAUDIR

Diveranghort: Una altra manera de fer hort.
L’alternativa divertida i senzilla a l’ hort tradicional també és aplicable a la majoria de Centres Educatius.


EN QUÈ CONSISTEIX EL TALLER PATIVERD?

FASE 1

  • Introducció a la sostenibilitat i al respecte al medi ambient. Associable a conceptes de reciclatge, consum responsable, agricultura ecològica, coneixement de la biodiversitat del nostre entorn...
  • Explicació de la metodologia Diverango: origen, beneficis, resultats i metodologia de la tècnica.

FASE 2

  • Elaboració conjunta de les boles Diverango. Cada un dels alumnes elabora les seves boles Diverango. És com fer boles de plastilina amb argila, sorra i llavors.

FASE 3

  • Sembra de les boles Diverango elaborades pels alumnes a l'espai ideal del Centre. Si es vol els alumnes es poden endur les boles a casa. Es poden sembrar també en un test. I si és època de pluja no cal ni regar!
EXTRA
  • Seguiment on-line: publica una fotografia i rebràs resposta del teu mentor per aconseguir l’autogestió del teu Pativerd (també per WhatsApp).
  • Diveranghort: Podem adaptar la combinació de llavors perquè creixin hortalisses a l'espai on sembreu les boles Diverango. (Preu variable segons les hortalisses que es vulguin sembrar)

Què hi guanyes?
OBJECTIUS:

Conscienciació i responsabilitat mediambiental, augment de la biodiversitat de l'entorn del centre, regeneració del sòl i l'ecosistema, poder aplicar el mètode en altres espais i àmbits, convertir-te en sembrador de futur i accedir a ofertes exclusives per mantenir el teu PATIVERD o DIVERANGhOrt amb nous tallers, activitats complementàries per fer a l’escola o a casa i satisfer nombroses competències del Currículum Escolar.

Volem que els Sembradors de Futur quedin contents. Tot i que el projecte és jove ja hem fet força tallers on alumnes i Centres Educatius s'han convertit en Sembradors de Futur i cada cop són més els Centres Educatius que ho fan.


Converteix el teu Centre Educatiu en Sembrador de Futur!

Hem creat diferents activitats ambientals que impliquen de manera divertida l'alumnat en la gestió de l'entorn del centre a través de les boles Diverango
Tots els nostres tallers i activitats es basen en la cooperació, el treball en equip i la inclusió. També satisfan nombroses competències de diferents àmbits del Currículum Escolar.

Amb un to divertit i pedagògic enfoquem l’educació ambiental, la sostenibilitat i el respecte per la biodiversitat d’una manera atractiva i fàcil per tal d’implicar al màxim l’alumnat en la gestió de l’entorn del Centre Educatiu.

Consulta tarifes i preus o informa't a:
info@diverango.com
93 516 12 76